thesimsstory.webblogg.se

Hej! detta är en blogg till alla the sims freaks där ute, här kommer jag skriva lite om hur jag spelar the sims och vad det är som händer i mina simars liv. Sen kommer jag även skriva tips på olika saker så att man gör själva spelet roligare att spela och de gömda hemligheter som även jag inte förstod att det fanns förrän för några månader sen. Hoppas ni stannar här på min blogg och vill läsa om the sims stories.

The Glissons - part 1

Publicerad 2014-01-14 14:46:00 i Familjen Glisson,

The Glissons hus, på utsidan och insidan.
 Hej! idag skapade jag en ny familj som betsår av en ung mamma vid namn Ewelyn som är en sport galning och hennes tonåring till son Ricky som är en häst älskare, vart pappan är vet ingen av oss han stack iväg med en annan kvinna och sen dess har ingen av dom sett han. Kanske är bäst så! Dom är självklart inte rik och det tog flera dagar innan dom ens kunde köpa en bil för dom hade inte råd. Så detta är en fattig och kämpande familj. Men det går uppåt för det kan jag lova.


Detta är Ewelyn, efter att hennes man lämnade henne så åt hon pga av deprision så hon har gått upp i vikt, och vart otroligt överviktig.
Detta är Ricky, bakom han så står hans finna föl Spirit. Ricky är som sagt häst älskare, han älskar alla djur också och han räddade dett föl från herrgården och han ångrar inte en enda minut som han har lagt ner på hans fina häst.
Fösta kvällen då spirit kom så var inte Ricky hemma så Ewelyn ställde upp och matade och tog hand om stackarn, det tog bara några dagar och oturligt nog så vart Ewelyn bästa vän med Spirit och Ricky har fortfarande inte kommit så nära spirit än han får knappt krama hästen! Synd!
Ewelyn är väl medveten om sin vikt och det hon gjorde var att skaffa ett gymkort, men det vart så mycket med att springa fram och tillbaka från hemmet och gymet så det Ewelyn ny gör varje morgon innan jobbet så tar hon en jogging tur. Det Ewelyn jobbar med är att hon hjälper till på Arenan, hon är i nivå 3 så jobbet går bra för henne just nu. Ricky går fortfarande skolan, så när han inte är med spirit eller på skolan så är han även lite atletisk av sig.
Fösta kvällen kom en inbrotttjuv, Ricky var inte hemma så Ewelyn tog det hårdare eftersom hon var själv. Men polisen kom och tjuven vart tagen så förlorade inte nått under detta inbrottet. ''Tack gode gud för att jag installerade ett alarm vid dörren'' säger Ewelyn till folk nu och rekommenderar dem att göra det dom också.
Medas det blir inbrott hemma for över ricky problem med polisen han är ute  allt för länge och bryter mot utegångsförbudet. Det går inte så bra för dig ibland Ricky.
 
Nu börjar man märka lite skillnad på Ewelyn, hon ser mer fräschare ut. Hon är fortfarande överviktig men hon har blivit smalare. Hon går även på en sallads diet och hoppas på att resultatet kommer bli bättre! Nu är hon väldigt trött efter en dag på jobbet och på gymmet så nu är det sent och hon ska lägga sig för att sen kliva upp för att göra frukost och ta hand om spirit medans Ricky är i skolan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela